Ajax senioren uitshirt 2021-2022 | Officiële Ajax Fanshop

2021-11-29 07:57:35 By : Ms. Tracy Cen

Het Ajax uitshirt met je eigen naam en nummer is exclusief verkrijgbaar bij Ajax!

Door het printen kan de levertijd langer duren. Onthoud dit.

Shop nu het officiële Ajax adidas senior uitshirt voor het seizoen 2021-2022. Dit wedstrijdshirt maakt deel uit van de officiële uitcollectie voor het seizoen 2021-2022. Dit is het shirt waarin de Ajax-selectie in het seizoen 21-22 de uitwedstrijden in de Eredivisie speelt. Met dit shirt speel je de sterren van de hemel net als je favoriete Ajacied.

De overwegend gestreepte outfit is opgebouwd uit twee tinten blauw met mintgroene accenten. De drie adidas strepen op de schouders komen in dezelfde mintgroene kleur als de krijtstrepen, net als de drie Andreas kruisjes op de nek en de Ajax, adidas en Ziggo logo's.

Het Ajax shirt 2021-2022 is gemaakt van 100% polyester en is voorzien van de adidas AEROREADY® technologie: de lichtgewicht en ademende stof zorgt voor optimale ventilatie en luchtafvoer. Dit is dezelfde stof als de officiële wedstrijdshirts van Ajax 1. Het Ajax uitshirt is het shirt voor de Ajax fan en ook ideaal om mee te sporten.

Je kunt het Ajax uitshirt laten bedrukken met je eigen naam en nummer of met de naam en het shirtnummer van je favoriete speler. Bestel het Ajax uitshirt online in de officiële shop. Jouw club, jouw winkel!

Let op: per maat kan een maximaal aantal karakters op de shirts gedrukt worden.

Het wordt niet aanbevolen om het bedrukte shirt binnen 48 uur na levering te wassen.

Spelersnummers en namen zijn definitief bij het sluiten van de transferwindow.

*Bedrukte shirts kunnen niet geretourneerd worden. Dit geldt zowel voor spelersnamen als voor eigen namen.

Schrijf je in en blijf op de hoogte

© Copyright AFC Ajax NV - Officiële website van AFC Ajax